Magneetmassage

Heb je momenteel veel aan je hoofd, last van je rug, gespannen schouders en behoefte om even tot rust komen?


Dan is een magneetmassage ideaal.


Bij een magneetmassage houd je je kleren aan en neem je liggend plaats op mijn behandeltafel. Ik raak je aan met in elke hand een magneet. De magneten stralen energie uit die wordt opgepakt door je rode bloedlichaampjes. Deze nemen daardoor meer zuurstof op en scheiden hun afvalstoffen beter af. Dit geeft een energieboost, die via de bloedbaan je hele lichaam bereikt. Hiermee versterkt het zelfherstellend vermogen van je lichaam, waardoor je stress beter aankunt en gemakkelijker ontspant.


De magneetmassage kan ook gewoon op de blote huid worden gegeven. Dan maak ik eerst een heerlijke basisolie warm en voeg ik hier 2 a 3 druppels etherische olie aan toe. 


Mijn masserende bewegingen brengen nog meer rust en ontspanning. Intenser en dieper dan bij een gewone massage door de magneten in mijn handen. Zie het als een reset moment voor je hele lichaam en geest. Het zorgt voor een betere fysieke-, psychische- en energetische balans. Na een magneetmassagebehandeling voel je je relaxter en soepeler. Dit is een aanrader voor mensen met stijve nek- en schouderspieren of bijvoorbeeld rugpijn door overbelasting.

Wil je - het herstellend vermogen van je lichaam bevorderen - ontspannen en ontstressen - balans brengen in je energiehuishouding - beter slapen - hoofdpijn of migraine verminderen - van je rug- of gewrichtspijn af – en een verbeterde bloedsomloop?


Dus wil je:


- het herstellend vermogen van je lichaam bevorderen;

- ontspannen en ontstressen;

- balans brengen in je energiehuishouding;

- beter slapen;

- verminderen van hoofdpijn of migraine;

- van je rugpijn of gewrichtspijn af en

- een verbeterde bloedsomloop?


Maak dan snel een afspraak via de afspraakbutton op de homepage of

bel 06 23 51 44 02 of stuur een whatsappbericht.


Prijs voor magneetmassage voor:

60 min. € 50,-

Ik heb de magneet behandeling als positief en ontspannen ervaren.
Ik zal zeker nog een sessie boeken.


Ook de betrokkenheid is fijn.