Access Bars

Wil je van je stress af? Je weerstand verbeteren? Weer rust en ruimte in je hoofd? 

ACCESS BARS® is het antwoord.


Hoe werkt Access Bars?


Tijdens een Access Bars® sessie lig je (in je kleren) comfortabel op je rug. Je hoofd wordt zachtjes aangeraakt op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten gedachten, ideëen, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je hebt. Alles wat overbodig is voor jou kan je hiermee loslaten. Vergelijk het maar met het opruimen van je harde schijf waardoor je nieuwe ruimte creërt voor nieuwe dingen. 


Access Bars® kan naast ontspanning ook verlichting en zelfs een oplossing bieden bij uiteenlopende ongemakken zoals add/adhd, pijn in het lichaam, vermoeidheid, slecht slapen, hoofdpijn/migraine enz.


Access Bars® heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen.


Wat gebeurt er tijdens een Access Bars sessie?


Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat cellen ovaal worden als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Wat kan zorgen voor ongemak of ziekte. Door het nalopen van de Bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen.


Tevens is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars Sessie invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta).  Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.


Ook heb ik goede ervaringen met een access bars behandeling bij iemand met PTSS. Ik heb een vriend van mij behandeld die na 2 a 3 behandelingen eindelijk weer rust in zijn hoofd had en de trauma's m.b.t. zijn militaire verleden achter zich kon laten.


Wil je hier meer over weten, neem contact op via het contactformulier.


Access Bars® behandeling

ca 60 minuten: € 50,-