Reiki

Rust in je hoofd? Je zelfhelendvermogen verbeteren? Weer lekker in je energie zitten? 


Kom dan eens een reikibehandeling ervaren.


Wat is Reiki?


Reiki is een Japanse geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Bij Reiki wordt er met een handoplegging universele energie doorgegeven. Iedereen beschikt over zelfhelend vermogen. Denk maar aan moeders die hun kind over een pijnlijke plek wrijven. Door Reiki te geven wordt het zelfhelend proces versterkt op een zachte en liefdevolle wijze. 


Reiki-energie:


Omdat je met Reiki energie doorgeeft vanuit het universum, word je er zelf niet moe van. Reiki geeft je juist energie, als je het op de juiste manier toepast. De energie vanuit de kosmos word via je handen naar plekken in het lichaam gebracht waar het nodig is: plekken waar de oorzaak van bepaalde klachten ligt. Reiki kan je dus in balans brengen op de holistische niveaus:


 - fysiek
 - mentaal
 - emotioneel
 - energetisch
 - spiritueel


Er hoeft geen diagnose te worden gesteld, de energie volgt zijn eigen weg en iedereen krijgt precies wat hij of zij nodig heeft. Op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau word je je bewust van de blokkades die onbewust zijn opgebouwd als zelfbescherming. De overbodige blokkades worden op een zachte manier losgemaakt en opgeruimd.


Reiki zoekt de oorzaak: 


Door al deze blokkades kun je de verbinding kwijt raken. Als je verbinding kwijt raakt, kan dat een teken zijn dat je je hart niet meer volgt. Je gaat bijvoorbeeld steeds meer met de verwachtingen van anderen in je omgeving mee in plaats van naar jezelf te luisteren, waardoor je onzeker of onrustig wordt en maakt geen verbinding meer met je gevoel. Je zit steeds meer in je hoofd, vol met gedachten en dwingende overtuigingen. Hierdoor kun je uiteindelijk allerlei klachten krijgen, waarvan de oorzaak steeds dieper zit. Je kunt ziek worden op verschillende holistische niveaus: bijvoorbeeld mentaal en energetisch doordat je een burn-out krijgt, mentaal en emotioneel depressief raakt of fysiek allerlei klachten krijgt waar je niet direct een aanwijsbare oorzaak voor kunt vinden.


Prijs voor een uur: € 50,-

Reiki behandeling op afstand: twintig minuten € 15,-


Klik op de contactpagina voor het maken van een afspraak.